"Limit Users Cannot Try This Product"

Postby Iamskill on Sun Jan 14, 2007 6:03 pm

"Limit users cannot try this product. You can use normally after successful activation."

The message I recieved after installation as I tried to open Ulead Video Studio 10 plus.

There was a previous topic on this, however that was referring to using the program on Vista, and I'm running XP. I followed the advice given in that thread as far as possible, but I still cannot run the program. Any help would be appreciated.
Iamskill
 

Postby nlimonge on Mon Jan 15, 2007 1:15 pm

You MUST run this program as administrator... only....

Ney
nlimonge
 

Postby Iamskill on Mon Jan 15, 2007 5:03 pm

Unfortunately that's the problem - I am an administrator.
Iamskill
 

Postby nlimonge on Mon Jan 15, 2007 8:53 pm

No problem...

I am too... :D

But you need to click in the Ulead Icon with the right button of the mouse and "Run as Administrator" :?
nlimonge
 

Postby Iamskill on Tue Jan 16, 2007 6:34 pm

Thanks for replying - but when I right click the icon, there is no "Run as Administrator" option. There's "Run as...", which I've clicked on and tried with various administrator accounts, but nothing works.
Iamskill
 

Postby sjj1805 on Wed Jan 17, 2007 3:03 am

Try right clicking the shortcut icon and choosing the compatibility tab and running in an earlier version of Windows. May or may not work but worth a try.
Regards, Steve Jones, Web Board Administrator
Image
User avatar
sjj1805
 
Posts: 15116
Joined: Wed Jan 26, 2005 7:20 am
Location: Birmingham UK
operating_system: Windows XP Pro
System_Drive: E
32bit or 64bit: 32 Bit
motherboard: Equium P200-178
processor: Intel Pentium Dual-Core Processor T2080
ram: 2 GB
Video Card: Intel 945 Express
sound_card: Intel GMA 950
Hard_Drive_Capacity: 1160 GB

Postby Iamskill on Wed Jan 17, 2007 9:05 pm

I don't appear to have a compatibility tab. Bah, I give up... :(
Iamskill
 

Postby jparnold on Thu Jan 18, 2007 3:39 am

Do you have Windows XP SP2 (patch) installed?
Did you let the 'auto run' feature of the installation disk run and install the product?

Have you tried un-installing VS10+ and then re-installing it? Refer to this post for instructions.

Maybe a silly question but are you using the trial version and you installed it more than 30 days ago? The message suggests this ie. You can use normally after successful activation.
Last edited by jparnold on Thu Jan 18, 2007 9:25 am, edited 1 time in total.
John a
VS9, VS10+, VS X4 Pro, VS X6 Pro, MS PRO 7 VE, Paint Shop Pro X2, Audacity
Panasonic HC-X920M, Sony DSC-H1
User avatar
jparnold
Advisor
 
Posts: 768
Joined: Sat Dec 17, 2005 10:45 am
Location: Sydney, Australia
operating_system: Windows 7 Home Premium
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
motherboard: Gigabyte GA-H87M-HD3
processor: Intel Pentium i7-4770 3.4Ghz
ram: 8GB DDR3
Video Card: Gigabyte HD4350 512Mb DDR2
sound_card: Onboard Realtec ALC887
Hard_Drive_Capacity: 620GB
Monitor/Display Make & Model: Samsung

Postby sjj1805 on Thu Jan 18, 2007 3:45 am

Image
Regards, Steve Jones, Web Board Administrator
Image
User avatar
sjj1805
 
Posts: 15116
Joined: Wed Jan 26, 2005 7:20 am
Location: Birmingham UK
operating_system: Windows XP Pro
System_Drive: E
32bit or 64bit: 32 Bit
motherboard: Equium P200-178
processor: Intel Pentium Dual-Core Processor T2080
ram: 2 GB
Video Card: Intel 945 Express
sound_card: Intel GMA 950
Hard_Drive_Capacity: 1160 GB

Postby jparnold on Thu Jan 18, 2007 3:54 am

To get to COMPATIBILITY MODE right click on the shortcut icon then select PROPERTIES and then the COMPATIBILITY tab.

This is normally used for (old) software developed (written) for earlier versions of Windows which won't run under XP and therefore I don't think it will fix the problem being experienced.
John a
VS9, VS10+, VS X4 Pro, VS X6 Pro, MS PRO 7 VE, Paint Shop Pro X2, Audacity
Panasonic HC-X920M, Sony DSC-H1
User avatar
jparnold
Advisor
 
Posts: 768
Joined: Sat Dec 17, 2005 10:45 am
Location: Sydney, Australia
operating_system: Windows 7 Home Premium
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
motherboard: Gigabyte GA-H87M-HD3
processor: Intel Pentium i7-4770 3.4Ghz
ram: 8GB DDR3
Video Card: Gigabyte HD4350 512Mb DDR2
sound_card: Onboard Realtec ALC887
Hard_Drive_Capacity: 620GB
Monitor/Display Make & Model: Samsung

Postby nickyanc on Mon Apr 02, 2007 3:13 pm

I have the same problem.Did you manage to openVS10 or did you giveup?
nickyanc
 


Return to VideoStudio

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], misskitten and 14 guests