win crashes vstudio/herdocdll.dll

Postby brucefl on Tue Nov 14, 2006 3:58 pm

hi,

This happens it seems quite often. I will save the project, then when it closes out I MS crashes and wants to send a report of vstudio.exe , herdocdll.dll in module 1.0.0.1 offset 0062cc8,
any suggestions or anyone else run across this? Any fixes?
thanks
Bruce
brucefl
 
Posts: 333
Joined: Tue Apr 12, 2005 2:38 pm
Location: Millinocket, Maine
operating_system: Windows 8 Pro
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
motherboard: I7-3770
processor: 3.4 Gig
ram: 12gb
Video Card: NT Geoforce 640
Hard_Drive_Capacity: 2 much

Faulting Module herdocdll.dll

Postby BGar170 on Sat Jan 27, 2007 8:02 am

Same here.
I close Video Studio and a minute or two later I get this error message.
Faulting application vstudio.exe, version 10.0.0.0, faulting module herdocdll.dll, version 1.0.0.1, fault address 0x00062cc8.
BGar170
 

drivers

Postby brucefl on Sat Jan 27, 2007 10:53 am

I was trying to think whether I have seen it recently. I will have to play around. I updated my video drivers, and have had far less problems.
Bruce
brucefl
 
Posts: 333
Joined: Tue Apr 12, 2005 2:38 pm
Location: Millinocket, Maine
operating_system: Windows 8 Pro
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
motherboard: I7-3770
processor: 3.4 Gig
ram: 12gb
Video Card: NT Geoforce 640
Hard_Drive_Capacity: 2 much

Video Studio locks up

Postby BGar170 on Sat Jan 27, 2007 9:27 pm

I'm running the latest Catalyst drivers and Realtek audio drivers.
I did a complete uninstall including manually removing leftover files, directories and registry entries. Then re-installed. Am still having problems with this aspect and a few others.

It's a great product in what it allows you to do, but a bit buggy on the production end of things. That can be a bit exaspirating.
BGar170
 

updates

Postby brucefl on Sat Jan 27, 2007 10:20 pm

I am assuming you have downloaded uleads updates. I will have to play around with it some more. Yes, this one seems the most quirky from previous versions I have had.
brucefl
 
Posts: 333
Joined: Tue Apr 12, 2005 2:38 pm
Location: Millinocket, Maine
operating_system: Windows 8 Pro
System_Drive: C
32bit or 64bit: 64 Bit
motherboard: I7-3770
processor: 3.4 Gig
ram: 12gb
Video Card: NT Geoforce 640
Hard_Drive_Capacity: 2 much

Postby BGar170 on Sun Jan 28, 2007 8:25 pm

You know, since it seems so far that only you and I are having this problem, perhaps the program simply does not like people with the first name "Bruce". :lol:
One thing that I noticed was that when I exit the program, my hard drive light flickers for quite a while and the vstudio.exe process remains running until the drive activity stops. Then, as vstudio is shutting down, I get the application error.
I've been trying various suggestions as well.
The latest thing I have tried is to set the Play back method to "High quality playback" under File\Preferences
I get a message stateing that "high quality playback is disabled with current project settings" when I preview my work, but so far, no more crashes and VS seems to be closing properly.
Admitidly, I have not done much more work in the project since making the setting last night, so will let you know how it goes
BGar170
 


Return to VideoStudio

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests